شنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۴ / 10 May, 2025
مجله ویستا

میگو شکم پر | طرز تهیه میگو شکم پر


 مواد لازم برای میگو شکم پر 
 
25 تا 30 عدد میگوی بزرگ
6 قاشق سوپ خوری کره
شش عدد کرفس
یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
برگ بو
پیازچه خرد شده
یک مشت جعفری تازه خرد شده
500 گرم گوشت خرچنگ
نمک ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه
سه چهارم نان فرانسوی
یک فنجان خرده نان ادویه دار

میگو شکم پر | طرز تهیه میگو شکم پر
 
طرز تهیه میگو شکم پر
 
میگوها را پوست کنده و فقط دم را باقی بگذارید . رگ آن را بیرون آورده و آن را از وسط شکافته ، آن را مسطح کنید ، آن را در یخچال بگذارید تا زمانیکه مخلفات آن آماده شود .
 
در یک قابلمه متوسط ، کرفس ، پیاز و برگبو را در کره سرخ کرده تا نرم شوند .
 
پیازچه و جعفری را نیز به آن بیفزائید و به سرخ کردن ادامه دهید تا ترد شوند .
 
برگبو را از مخلوط جدا کنید . در نان تازه سوراخ ایجاد کنید . نان را زیر آب سرد خیس کرده و آن را بچلانید تا بیشتر آب از آن خارج شود .
 
نان را با دست به قطعات کوچک تقسیم کرده و در ظرف مخلوط کن بریزید . مخلوط پیاز ، جعفری و کرفس و گوشت خرچنگ را به نان افزوده ، روی آن نمک و فلفل بریزید .
 
مقداری از مخلفات را برداشته ، آن را با دست دور میگو بپیچید . دم میگو بیرون باشد . خرده نان ادویه دار را دور آن قرار دهید .
 
آن را روی سینی پخت روغنی قرار دهید . به مدت 30 دقیقه آن را با حرارت 350 درجه بپزید . 20 تا 30 عدد میگو را به همین شیوه تهیه کنید .
 

میگو شکم پر | طرز تهیه میگو شکم پر
نکات تکمیلی در مورد میگو شکم پر

میگو شکم پر جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
میگو شکم پر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

میگو شکم پر ، طرز تهیه میگو شکم پر